Green Core Psychiatric Hospital

1a

2a3aThis exercise has the difficulty of being the container space for patients with psychological disorders. Highlights the need for these to be in wide open spaces that do not cause a decline in the improvement process. This is achieved through the use of the open floor, creating a strong connection between walk spaces, and generating architecture with a comb structure that allows the mixture of nature with the building. In addition, this hospital is attached to a main road because of the need for accessibility of hospitals. All axes are looking for the sea, providing a better acclimatization and pleasant spaces for temporary housing.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: